Footvolley Amsterdam

Verslag FVA in Roemenie

10.08.09

FA vloog het eerste weekend van augustus met twee demo-teams naar Roemenië. De koppels De Jong/Van Eijsden en Van Dam/Van der Sluis waren gevraagd om in Constanza aan de zwarte zee hun kunsten te vertonen.

Mihai ons contactpersoon haalde ons op met twee auto’s in Bukarest om ons daarna naar Constanza te rijden. Het werd een weekend om nooit meer te vergeten….
Nadat we op de heenweg nog even wat file hebben gehad (lees: twee witte lamborghini’s hadden wat pech op de éénbaansweg) kwamen we aan in een mooi verzorgt 4-sterren hotel. ‘S middags de boel wat verkennen en het bleek een luxe badplaats te zijn met allerlei strandtentjes, loungemuziek en mooie chica’s. We moesten ons herpakken om zaterdag onze eerste demo te spelen. In een mooi opgezet en goed gevuld pepsi-stadion werd er door diverse regionale teams gespeeld voor een plek in de finale op zondag. de hoofdprijs was een verzorgde trip naar Chelsea en een meet en greet met bijv. Lampart!
Nadat FA onder luid applaus en een zeer enthousiast publiek onze borst, schouderballetjes en petaci’s hebben laten zien werd ons gevraagd dit morgen nog een keer te doen; Live op nationale televisie!
Dit verzoek moest natuurlijk even bezinken en wat is nou mooier om dat te doen als VIP onder het genot van de beats van onze medelander DJ-Tiësto die 6km verderop een knalfeest gaf!
Zondag genoten we van de (media) aandacht en na wat interviews voor televisie en krant, wat hantekeningen uitgedeeld te hebben sloten we ons fantastisch weekendje af met de kater dat aan dit alles een einde was gekomen….